Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zuzana Hejná

3. 8. 2009 13:41
no...

...tak nějak mám pocit, že Vás slyšet kázat, tak mám krizi víry do konce života.

0 0
možnosti

Lilith+

4. 8. 2009 15:59
Re: no...

;-D;-D;-DR^ (nejen "krizi víry" ;-))

0 0
možnosti

všd

1. 8. 2009 22:06
Diskuse pod článkem Evy Pallotto

Přečtěte se příspěvky Heleny J, slečny Mengele z mého blogu

david.blog.idnes.cz

0 0
možnosti

oranzové

1. 8. 2009 22:49
Re: Diskuse pod článkem Evy Pallotto

a kde to najdu?

0 0
možnosti

Jenda Blub

1. 8. 2009 17:09
Evě Pallotto vděčí za fakt,že byl jako blogger vyhozen

Píšete, že Vám je to docela fuk. ????

Mně zase jsou fuk názory paní Pallotto a dizertace okolo nich.

Jediné co mne na Pallotto zaujalo je její charakter. Ten snad by mohl stát za studium.

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

1. 8. 2009 18:30
Re: Evě Pallotto vděčí za fakt,že byl jako blogger vyhozen

Já už jsem na tuhle pomluvu reagovala tolikrát, že už je mi to až hloupý furt omílat dokola to samý.

S jakýmkoli vyhazováním kohokoli odkudkoli nemám nic společného  a ani mít nemůžu - logicky - znáte snad nějaký bloggovací systém, kde může blogger zrušit jiného bloggera?

0 0
možnosti

Forrrest

1. 8. 2009 5:14
Nezbytná lekce z logiky a jazykovědy pro autora článku

1) Vyjadřuji touhu po své osobní, konkrétně definované svobodě. Svoboda každého individua v ČR je ohraničena těmi samými zákony. Logická implikace: přeji si, aby se i všichni ostatní kolem mě řídili zákony, které chci já (jinak to samozřejmě nejde).

Otázka, kterou autor přednesl: "Jsou mé názory subjektivní nebo mají univerzální platnost?" - Ehm, co je to za stupidní dotaz? Jak se z implikace najednou stala disjunkce??? Autor jde zcela očividně proti zákonům logiky. No co, je hloupý - to by samo o sobě ještě nebylo tak špatné. Špatné (a zároveň směšné) je, že ten žblebt, který stvořil, chce použít k pomluvě! Jinými slovy: špatně pochopil myšlenku (zcela jasného) článku, přeformuloval si ji, jak se mu hodilo... následně ji "HRDINNĚ" vyvrací!:-D

Co měla Eva na mysli, je zcela zřejmé: její potřeba osobní svobody je v současnosti uspokojena (tedy v případě prosazení jejích názorů na zákony by se lautr nic nezměnilo),

0 0
možnosti

Forrrest

1. 8. 2009 5:17
Re: Nezbytná lekce z logiky a jazykovědy pro autora článku

kdežto názory fláterníka Jocha jsou nebezpečné v tom, že (v případě, že by měl nějaký vliv) implikují ztrátu mnohých našich práv, omezení naší svobody!

2) Co se týká druhé tzv. "nesrovnalosti", kterou autor "objevil", je to podobně prosté. Eva: "budu hlasitě šířit svoje znepokojení a tvrdit, že by bylo nesmírně nebezpečné připustit, aby kdy získal MOC k jejich prosazení" - Autor z toho naprosto nesmyslně vyvodil: "Pokud chce tomuto autorka zabránit, pak nezbytně v určité fázi musí vzít panu Jochovi svobodu projevu."

Kde je zakopaný pes? Za prvé, v neznalosti významu slov. Slovo "připustit" se do této věty logicky nehodí - dělá ji nesmyslnou... tím pádem by už od počátku nebylo o čem mluvit!:) To ho zřejmě příliš netrápilo, takže si ho (zřejmě nevědomky) zaměnil za "dopustit." Bohužel, stejně to nakonec zvoral (což je zřejmě jakési jeho "svaté poslání," jak tak čtu ty články:) - tentokrát zase nepochopil význam věty, proti které se snaží argumentovat.

0 0
možnosti

fis

31. 7. 2009 23:52
Je zajímavé

že ačkoliv se Jirka prokousal až k magisterskému titulu, jeho sloh nejvíc ze všeho připomíná nedouka na wikipedii, který se pokouší dělat chytřejšího, než ve skutečnosti je. K věci pak to, že si nemyslím, že by to Roman Joch mohl kdy dotáhnout dále než na poslance, protože by každou partaj zesměšnil. Nikdo nemá katolíky rád a jejich popularita konstantně celosvětově klesá. Sklízejí plody svého úsilí, po ovoci je poznáte. Nechuť, zloba, zášť a svár. Jinak, Jirko, příjemný blogging přeju. Koukám, že si hraješ na slušňáka, ale až začneš vyvádět, jak doopravdy umíš (což se brzy stane), teprve to tady začnu číst.

0 0
možnosti

wiki5.5

1. 8. 2009 1:23
Re: Je zajímavé

popularita katoliku klesa a pocet katoliku stoupa... vy jste skutecne piiip

0 0
možnosti

alex hart

31. 7. 2009 17:38
Kazatel???

Někde v diskusi tady padlo, že pan Stodola je vysoce inteligentní analytik a dobrý kazatel. Obávám se však, že to vůbec nevystihuje podstatu jeho článků. Je to naopak tak, že pan Stodola žádnou analýzu nedělá. On se jen schovává za rádoby učené řeči, ale když budete hledet skutečný obsah a a hlavní myšlenky článku, tak co tam vlastně zbude?  Jedno veliké nic schované za spoustou cizích slov... Tedy s výjimkou toho, že ve své aroganci napadá kdekoho.

.

Kdyby byl pan Stodola opravdu tak inteligentní a schopný analytik a navíc ještě dobrý kazatel, tak přeci bude psát tak a dělat všechno proto, aby svými myšlenkami zaujal a získal pro ně co nejvíce lidí, a bude argumentovat pokud možno jednoduše, a co nejvíce srozumitelně. Místo toho, pan Stodola dělá vše pro to, aby co nejvíce lidí svými způsoby popudil ne-li přímo  n a s r a l.  Takže bych o něm netrvrdil, že je dobrý kazatel, ale spíše něco úúúplně jiného... Dosaďte si každý podle vlastní úvahy.

0 0
možnosti

alex hart

31. 7. 2009 18:16
Re: Kazatel???

P.S. Kdyby si už konečně pořádně zašukal, zplodil děti a staral se pak se svou ženou o ně (včetně toho, že občas i muž musí šáhnout do posraných plínek), myslím si, že by na podobné kraviny neměl vůbec čas a chuť řešit. A když už by se chtěl zajímat o filosofii, tak by se zabýval samotnými otázkami, a ne debilním a nic nepřinášejícím rozborem výroků jiných lidí (které ale ještě předtím sám zásadně zkreslil, či vytrhnul z konextu.

Kdyby pan Stodola chtěl pro své myšlenky opravdu získat lidi, tak by se jak blbec nenavážel do oponentů, ale psal by a argumentoval by především pozitivně pro svou myšlenku, a ne proti oponentům. Tím si totiž dělá nepřátele téměř ze všech, tedy i z těch, kteří by ho třeba jinak brali. Jaký má např. smysl se hloupě navážet do ateistů? Proč místo toho třeba jen neprosazuje své morální zásady a nesnaží se je pořádně vysvětlit tak, aby to pochopil i ten nejobyčejnější člověk? On se ale místo toho schovává za spoustu učených slov o ničem. Je to mrhání energií...

0 0
možnosti

Liška13

31. 7. 2009 15:12
k těm "príma debilům"

Zkuste si přečíst, kdo, jak a proč statut VIP přiděluje.

0 0
možnosti

venca68

31. 7. 2009 14:17
Copak, šlápla vám EP na kuří oko?

Ve včerejší debatě vám asi hnula žlučí, když jste tak rychle vyplodil tento rádoby rozbor. A asi jste pocítil (coby lidumil a feminista) potřebu nevhodného diskutéra trochu "uzemnit", že?

Když už to však musíte dělat, pak se držte tématu a nevkládejte do rozboru to, co v článku EP nebylo.

Používáte mnoho odborných výrazů a cizích slov, bohužel hlavně tam kde by člověk raději viděl citát (ale ono kde nic není, ani smrt nebere). A aby váš rozbor nabyl na důvěryhodnosti, neváháte vložit autorce do úst i to co nenapsala (i když to občas maskujete slůvkem "pokud").

Poněkud ubohé. Rv

0 0
možnosti

Streit

31. 7. 2009 13:32
Karma

Hezké a logické.

Pan Joch mě jednou naštval obhajobou loupeže Kosova Srbům. Demokraticky bych mu pro tento případ rozbil klávesnici o hlavu. Jinak mám k němu blíže než k p. Palotto, což ovšem skoro ke všem. ;-)

0 0
možnosti

Forrrest

1. 8. 2009 20:27
Re: Karma

O tvé logice jsem teda měl trochu větší mínění!Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2378x

Seznam rubrik