Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wendolene

31. 7. 2009 7:30
Stodolo, na to, ze jste udajne feminista,

jecite jako panbickar. Bezte na kafe s Tatranskym, muzete spolu plodit clanky a budte si jist, ze to potrat bude...

Proc do prav zen krafa nekdo, kdo tohle nikdy resit nebude? Antikoncepci neuznavate, potraty take ne. V tom pripade se asi vratime k pletaci jehlici a louhove vode a jak nam bude....

0 0
možnosti

jjs

31. 7. 2009 10:52
Re: Stodolo, na to, ze jste udajne feminista,

Neječím, ječení připomínají spíš vaše komentáře. Víte, já nejsem pánbíčkář, nevěřím v pánbíčka, což je Hitlerův výraz jeho představu křesťanského Boha.

S panem Tatranským bych kafe snesl (dokonce i s vámi), ačkoliv v jistém ohledu jsem rovněž jeho oponentem, ale to jsou věci, které nezasvěceným jsou skryté.

0 0
možnosti

Naked and petrified

30. 7. 2009 11:23
Fnuk, fnuk, kde mam Tempo at osusim oko...

Pane flandaku, co kdybyste se staral o vlastni deti a nekafral do tak jiz velmi tezkeho rozhodnuti onem zenam? Nebo se domluvte s p. Ratzingeremm, at prestane zavrhovat antikoncepci...razem tomuto problemu ubude na cetnosti.

Proc se k tomuto tematu tak casto (ne-li ve valne vetsine) vyjadruji jedinci, kteri k nemu z titulu sve funkce, postoje, nebo sexualni orientace v praxi vubec nepricichnou?

0 0
možnosti

evon

30. 7. 2009 10:02
NUDA a trapný článek

a vzhledem k nízké karmě autora mám pocit, že zdaleka nejsem sám, kdo si to myslí. Téma na debatu to určitě bude, ale tyhle nudné bláboly fakt nemusím. Šlo by to napsat rozhodně mnohem čtivěji, u tohohle výplodu bych se nudou ukousal Rv

0 0
možnosti

jjs

30. 7. 2009 10:39
Re: NUDA a trapný článek

Promiňte, zapoměl jsem, že je to má být zábavné čtení. Myslel jsem, že jde o to přinést argumenty a ne nikoho pobavit. Příště se polepším a přidám pár vtipů, něco málo erotiky a násilí. Och, karma autora i tohoto čláku je překvapivě vysoká. Takže možná ne všichni hledají zábavu.

0 0
možnosti

RodoDendron

30. 7. 2009 9:59
Okurková sezóna jede v plné síle... :)

Došly špatné zprávy, proto se vytahují ze skříní tyto "kontroverzní" témata... Říkám si, že největší noční můrou novináře musí být takové "kontroverzní" téma, které vyšumí pro nezájem...;-D

0 0
možnosti

Randall Flagg

30. 7. 2009 9:49
Nejvic me dojima,

jak by potraty nejradsi zakazali ti, jichz se to ani v nejmensim netyka - chlapi.

Jeste jsem nikde necetl takove agresivni a jedinou spravnou pravdu zastavajici veci od zensky.

0 0
možnosti

Dr.Mažik

30. 7. 2009 10:12
Re: Nejvic me dojima,

A co takhle téma: Ženská si nevzala prášky, nic Ti neřekla a ty jí v domění, že je vše v pořádku uděláš dítě. Docela šok, když pak přijde s 2 proužky. Vysoká a život v plném proudu, děvče bylo jen takový nic extra vážný, rozhodně ne na pořád. Co pak? Ona to bere na lehkou báhu, ty z rodičovství šílíš. Bydlíš na kolejích, žiješ ze stipendia. Ona dělá někde u pokladny. Jakou pak má šanci chlap požadovat po ní potrat, když s tou holkou nechce žít, protože se ukázala jako extrémně nespolehlivá, lehkovážná? Je pak považován za hajzla, který ženské udělal děcko a opustil ji! Do 18 let dítěte musí platit alimenty. Otázka: Do jaké míry je potrat jen a pouze otázka ženy a jaké má mít práva otec. Dítě je půl na půl. Ona ho "jen" 9 měsíců musí nosit. Děkuji diskutujícím za smysluplnou diskuzi ;) V

0 0
možnosti

Wolfling

30. 7. 2009 9:13
Nezlobte se, ale to je cira sofistika

Vy na zacatku postulujete, ze clovek prochazi po celou dobu svoji existence jen zmenami malymi a na zaklade toho odvozujete, ze je tedy clovekem od okamziku poceti.

Na zaklade ceho rozlisujete zmeny male od zmen velkych? Mezi priklady mate slouceni vodiku a kysliku na vodu, ale tu neni problem zase na ten vodik a kyslik rozdelit - je to velka zmena, nebo mala, kdyz muzete prechazet volne tam a zpet?

Mluvite o tom, ze pri zmene male ma objekt (subjekt) pred zmenou stejne vlastnosti jako po ni - coz zjevne neni pravda, protoze pak by tam nedoslo ke zmene. Zalezi tedy pouze na mire abstrakce, ktere vlastnosti vypichnete jako podstatne a ktere podruzne, podlehajici malym zmenam.

0 0
možnosti

Wolfling

30. 7. 2009 9:13
Re: Nezlobte se, ale to je cira sofistika

Mnoha slovy jste rekl jen tolik, ze zalezi na tom, ktery bod si ktery clovek urci jako hranici, na ktere se bunky stavaji clovekem - jestli okamzikem poceti, porodem nebo nekde mezi tim. Protoze kdyz se podstavite k mikroskopu a podivatee se na nekolik dni stary plod, nedokazete bez biologickeho vzdelani (ktere v tomto pripade definuje uroven abstrakce, kterou na objekt uplatnite) nejspis schopen ho rozeznat od kousku masa na nedelni obed.

0 0
možnosti

purplepickle

30. 7. 2009 9:09
krestani jdete do prd....

 Kazdy ma pravo na to aby se rozhodl co v zivote udela. At je to potrat, koupe auta,zmena barvy vlasu atd.

0 0
možnosti

Dr.Mažik

30. 7. 2009 9:13
Re: krestani jdete do prd....

Ale Tobě by zase neuškodilo se někdy v životě zamyslet. Článek Ti neříká co máš dělat. Článek Ti dává impuls k zamyšlení, tak to nevzdávej a přečti si jej ještě jednou. Možná si uvědomíš, že se na svět díváš trochu špatně.

0 0
možnosti

jtach

30. 7. 2009 8:54
ja zas tak uplne nesouhlasim

Porod neni jen zmena mista, ale pomerne zasadni zmena. Do porodu, zarodek sam nezije, nedycha, netravi. Takova blastula nema ani mozek ani srdce. S clovekem ma jen podobnou DNA. Kdybych prijal argumentaci autora, tak je vrazdou kazda menstruace.

0 0
možnosti

Dr.Mažik

30. 7. 2009 9:29
Re: ja zas tak uplne nesouhlasim

Při menstruaci neodchází oplodněné vajíčko. Je to jen buňka. Sice buňka s obrovským potenciálem, ale v podstatě je to stejné, jako když se Vám loupe kůže. Staré buňky odchází z těla a jsou nahrazovány novými.

Přiznávám, že je to poněkud extrémní přirovnání, přesto biologicky správné.

0 0
možnosti

D. Lister

30. 7. 2009 8:40
+

Clanek popisuje pohled na vec vericiho cloveka, ac to neni nikde zmineno. A jako kazdy nazor ovlivneny nabozenstvim je i tento podle mne spatny. V prvni rade by se na toto tema nemel vyjadrovat chlap. I kdyz vzhledem k pripojenym obrazkum a komentarum je autor spis zenska v nevhodnem tele.

0 0
možnosti

orca1

30. 7. 2009 7:13
ano...

Po dlouhé době opět něco co stojí za přečtení a co je jen a jen Pravda - bez ohledu jak se k tomu staví většina či menšina ....

100% souhlas ... R^

0 0
možnosti

RodoDendron

30. 7. 2009 8:23
Re: ano...

Krásně černobílý pohled na svět. ;-D Co je to vůbec ve vašem pojetí pravda? Kdo ji tvoří? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2378x

Seznam rubrik